De lekkerste koffie voor op de kantoor.

client
Hoogdesign
product
WordPress site op maat met producten module
Broers Koffie preview>

Projectbeschrijving.

Broers Koffie is een koffie bedrijf gestart door twee broers en koffie liefhebbers die door heel Nederland premium koffie service aanbiedt. Voor de klant heeft Hoog Design een compleet nieuw design ontworpen met een moderne en frisse uitstraling. Vanwege hun drukke schema moesten zij het bouwen uitbesteden en werd ik toegewezen om binnen een kort tijdsbestek voor de technische realisatie te zorgen en het design om te zetten naar een op maat WordPress thema.

Ontwikkeling.

Het ontwerp is vanuit Sketch nauwkeurig omgezet naar een compleet op maat gemaakte thema met SVG’s en pictogramlettertypen waar mogelijk, voor hun scherpe, schone uiterlijk en hoge laadsnelheid. Er zijn modules ingebouwd voor de productpagina’s van de koffie’s en koffiemachines met modulaire componenten wat het mogelijk maakt om eenvoudig landingspagina’s op te zetten met behulp van een op maat gemaakte ‘builder’ in ACF. Hier kunnen o.a. technische specificaties, afbeeldingen, features, verhaal blokken en call to actions onder hangen.

Optimalisaties.

Tijdens het ontwikkelen worden alle script libraries beheerd via Node.JS/NPM waardoor altijd gemakkelijk het laatste versie kan worden opgehaald (denk bijv. aan Bootstrap, Fontawesome etc.) en wordt er aan hand van ‘task runners’ met Gulp.js alle SASS en JavaScript code ‘gecompiled’ naar ‘geminified’ en ‘combined’ scripts.  Daarnaast wordt er binnen het scripts gezorgd dat afbeeldingen ‘ge-lazyload’ worden en waar mogelijk worden scripts in de footer geladen. Dit zorgt ervoor dat een minimum aantal requests wordt behouden wat het snelheid flink ten goede komt. De website is responsive en ‘mobile first’ ontwikkeld waardoor hij optimaal voor elk device en potentiële klant te bewonderen is.

Broers Koffie case image>

Development tools.

Klantreferentie.

Fabian Krieger avatar

Fabian Krieger,

Eigenaar van Hoogdesign web & app bureau

We werken nu al een hele tijd samen, wanneer onze planning weer overstroomd is Brandon onze go-to-guy! Hij werkt altijd secuur en levert binnen deadline op. Tot de dag van vandaag hebben we altijd op Brandon kunnen vertrouwen, een samenwerking die we nog jaren voort zullen zetten! Bedankt Brandon!