Managed hosting.

Contract

Waarom.

Managed hosting zorgt dat je op hosting-gebied zoveel mogelijk ontlast wordt. Vind jij termen als NGINX, SSL, DNS, Apache en MySQL niet interessant? Als ontwikkelaar weet ik exact welke technische eisen de hosting voor je website moet voldoen om een snelle en stabiele website te hebben.

Wat is inbegrepen.

Ik zorg ervoor dat jij je alleen bezig hoeft te houden met je website of applicatie. Het beheer van de server(s) en alles wat daarbij komt kijken neem ik volledig uit handen.

Server in Nederland.

Je hosting staat op een server bij een data center in Amsterdam. Een server in Nederland kan bijdragen aan de laadsnelheid en SEO rankingsfactor.

99.9% uptime & 24/7 monitor.

Een uptime van 99,9% garandeert met 24/7 uptime monitoring. Controleert je site om de 5 minuten om te zien of deze een offline statuscode retourneert.

90-100% page speed score.

Geoptimaliseerd om de hoogst haalbare performance te garanderen voor WordPress. Altijd hoge page speed score, indien je website hiervoor geoptimaliseerd is.

support & rapportages.

Bij een storing zal ik direct inspringen om een incident te onderzoeken en op te lossen en registreer ik incidenten, wijzigingen en prestaties van je hosting.

Dagelijkse back-ups.

Iedere dag een back-up naar de beveiligde S3 cloud omgeving van Amazon op Europese servers.

Strakke beveilig-ings praktijken.

Firewall, DDoS protectie, strakke Security policys en dagelijkse backups van je website naar een externe locatie.

Dagelijkse maleware scan.

Elke nacht een scan op malware, beveiligings-problemen en schadelijke scripts van hackers waarop ik direct bij een melding kan inspringen.

Pop & imap mailboxen.

Onbeperkt POP & IMAP mailboxen inclusief spamfilter en virusfilter om spam en virussen in je mailbox te voorkomen.

Gratis verhuisservice.

Heb je nu hosting ergens anders? Ik verhuis de website, domeinnaam en alle mailboxen volledig gratis over.

Technische specificaties.

NGINX
als server.

Versnelt de levering van inhoud, verbetert de beveiliging en vergemakkelijkt de beschikbaarheid en schaalbaarheid.

NGINX
caching.

Versnel de prestaties van je site met de ingebouwde NGINX (fastcgi_cache) paginacaching.

Laatste PHP versie (7.4).

Overtreft alle eerdere versies van PHP met een enorme marge. Het gebruikt 75% minder bronnen dan PHP 5

PHP-FPM Handler.

De best presterende handler voor PHP. Het is enorm superieur aan alle andere handlers.

SDD als harde schijf.

Dat betekent dat laadtijden drastisch korter worden, waardoor je meer profijt hebt van een veel betere performance.

MariaDB 10.4.

Een drop-in vervanging voor MySQL. Het is radicaal sneller dan MySQL met meer geavanceerde functies.

Extra speed met Redis Cache.

Een in het geheugen opgeslagen datastructuur die databasequery's en objecten in de cache opslaat voor extra performance.

Extra speed met Opcache.

Een bytecode-cache waarin gecompileerde PHP-code in het geheugen wordt opgeslagen voor snellere toegang.

FTP & toegang hostingpaneel.

Je ontvangt gegevens voor de FTP en hebt volledige toegang tot het hostingpanel om zelf mailboxen aan te maken en andere zaken te regelen.

Hosting-pakketten.

Ik biedt 3 verschillende varianten aan afhankelijk van de technische wensen. Een pakket op maat, of meerdere pakketten tegelijk afnemen? Stuur vrijblijvend je aanvraag naar mij op.

Hosting
contract.

Small

v.a. 25,00 p/m

Voor klein informatieve websites

Medium

v.a. 40,00 p/m

Voor middel-grote websites/shops

Large

v.a. 60,00 p/m

Voor groot schalende websites

Opstartkosten € 0,- € 0,- € 0,-
Verhuiskosten € 0,- € 0,- € 0,-
Maandelijkse dataverkeer Fair use Fair use Onbeperkt
Specificaties
RAM geheugen 128MB 256MB 500MB
SSD opslag 5GB 20GB 50GB
Aantal databases Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
SSL-certificaat
Gratis basis SSL inbegrepen
Eigen certificaat installeren Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
Domeinnaam
Domeinnaam inbegrepen 1 .nl domein 1 .nl domein 1 .nl domein
Extra domeinnaam € 7,95- € 7,95- € 7,95-
Ondersteuning
Hulp bij problemen
Voorrang op vragen?
Toegang
FTP
Hosting paneel
E-mail
Aantal mailboxen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Webmail
Installatiehandleiding
Backups
Automatische backups
Frequentie Dagelijks Dagelijks Dagelijks
Bewaartijd Tot 1 jaar terug Tot 1 jaar terug Tot 1 jaar terug
Beveiliging
Support bij problemen, hacks, malware
Malware scans
Firewall, DDoS protectie en strakke security policys

Hosting
contract.

Small

v.a. 25,00 p/m

Voor klein informatieve websites

Medium

v.a. 40,00 p/m

Voor middel-grote websites/shops

Large

v.a. 60,00 p/m

Voor groot schalende websites

Aanpak.

Met mijn hostingpakket maken we samen eerst afspraken over de specifieke wensen en welke professionele ondersteuning nodig is om tot de beste resultaten te komen.

Contract opstellen

Inventarisatie
Afspraken bepalen

Bij een nieuw aanvraag volgt een kennismaking, korte inventarisatie van de technische wensen en werkzaamheden, en zorg ik ervoor dat je een helder en op maat contract ontvangt.

Onboarding

Hosting configureren
Website verhuizen i.v.t.

Tevreden over de contract? Dan ga ik van start en zorg ik dat je hosting geconfigureerd is, je website is verhuist i.v.t. en alle tools klaar staat, zodat je website altijd veilig en online blijft.

Uitvoering

Onderhoud & support
Maandelijks opzegbaar

Ik zorg ervoor dat de server optimaal draait met de laatste serversoftware, monitoor je website en voer dagelijkse back-ups en scans uit. Daarnaast kun je mij altijd bereiken voor support en vragen.

Veelgestelde vragen.

Hostingproviders bieden een kale service die geweldig is voor nieuwe websites, omdat deze extreem budgetvriendelijk is. Je site wordt samen met (meestal) duizenden andere websites op een server gehost en meestal krijg je niet veel ondersteuning van het hostingbedrijf. Als er iets misgaat, moet je zelf de oplossing vinden, wat vaak betekent dat je vele uren op websites, google en forums moet doorbrengen om meer te weten te komen over de techniek. Het kan fascinerend zijn om alles te leren maar daarnaast ook heel tijdrovend.

Ik host niet alleen je site op een beveiligde server, ik werk er hard aan om ervoor te zorgen dat je site technisch zo gezond mogelijk is - met beveiligingsupdates en back-ups, help je met het installeren, configureren en optimaliseren van je hosting en zorg ik ervoor dat de server de hoogste haalbare performance haalt voor WordPress. Dit betekent dat je niet al dit werk zelf hoeft te doen. Je website wordt met een strikt beperkt aantal sites gedeeld op elk server. Dit betekent dat je site toegang heeft tot alle benodigde bronnen.
Mijn basisbeveiligingsmaatregelen omvat het configureren van een een Firewall, DDoS protectie, het configureren van een gratis WordPress-beveiligingsplug-in op je website waarmee ik aanvallen en security issues in mijn mail ontvang, elke nacht wordt op de server een scan uitgevoerd op malware, beveiligings-problemen en schadelijke scripts van hackers, installatie van een SSL beveiligingscertificaat en doorlopende aanbevelingen en advies over best practices voor beveiliging om je site veilig te houden.

Niemand kan garanderen dat je website nooit te maken krijgt met een hack of infectie. Dit heeft o.a. te maken met verschillende factoren en technieken die samenkomen. Elk nieuw update van de WordPress core, thema of plugin kan weer nieuwe beveiligingsproblemen bevatten. Ook kan dit te maken hebben met de wijze hoe de klant zijn gegevens bewaard, hoe de website is opgebouwd of welke veiligheidsmaatregelen er op de server wordt uitgevoerd.

Wanneer je website wordt gehackt ga ik direct kosteloos aan de slag met het identificeren van schadelijke bestanden en achterhalen van de oorzaak. Met mijn hostingpakket maak ik dagelijks een veilige back-up van je website op een off-site server, in dat geval gaan je gegevens nooit verloren en kan ik gemakkelijk een versie terugdraaien.
Fair Use staat voor ‘redelijk verbruik’. Het individuele verbruik wordt vergeleken met dat van andere gebruikers met hetzelfde hostingpakket. Er mag altijd meer verbruikt worden dan wat gemiddeld is toegestaan. Maar wanneer er bijv. vijf keer het gemiddelde verbruik wordt overschreden zullen we samen kijken naar oplossingen om het verbruik terug te brengen. Indien dit niet mogelijk is, dan zijn er vaak andere opties mogelijk, zoals upgraden naar een groter hostingpakket.
Afhankelijk van de gradatie van de issue kan er per mail of telefonisch / Chat / WhatsApp een support issue ingediend worden. Omdat ik weleens te maken heb met meerdere support aanvragen kan de drukte wat toenemen. In dat geval kan de onderstaand classificatietabel aangenomen worden tijdens kantoortijden. In andere gevallen probeer ik z.s.m. te reageren en in geval van urgentie direct.
ClassificatieReageertijdContact
UrgentBinnen 1 uurTelefonisch, chat of email
HoogBinnen 1-8 uurTelefonisch, chat of email
GemiddeldBinnen 48 uurEmail
LaagBinnen 3-5 dagenEmail
Tijdens het onboarding-proces vraag ik een administratief gebruikersaccount voor WordPress, de verhuiscode van het domein en de e-mailadressen die je momenteel in gebruik hebt en op welke manier deze worden gebruikt, bijvoorbeeld in Outlook of Office365. Met deze informatie kan ik de verhuizing van je WordPress website soepel en vlot laten verlopen. Ik bewaar alle klantengegevens in een 256-bits AES-gecodeerde kluis voor ultieme veiligheid.
Nadat we akkoord hebben over de contract kan het tot 2 dagen duren totdat de hosting geconfigureerd is en de website is verhuist. Mocht het om een spoedgeval gaan kan dit al binnen een dag geregeld worden.
Jazeker! Ik geef bulkkortingen.Stuur vrijblijvend je aanvraag naar mij op voor details. Ook werk ik graag samen met bureaus. Zodra ik meer details over je specifieke behoeften ken, stel ik graag een voorstel met een aantal knappe prikkels op.

Hostingpakket aanvragen.

Vul het formulier in om vrijblijvend een hostingpakket aan te vragen. Ik neem contact met je op om te helpen kiezen voor het juiste pakket.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wordt o.a. vertrouwd door.