Strippenkaarten.

De strippenkaarten zijn ideaal voor de kleinere technische klusjes of snelle ondersteuning. Bij het vooraf inkopen van uren reken ik een korting op basis van de totaal afgenomen tijd. Hierdoor bespaar je tijd en geld en kan ik sneller aan de slag. Hoe meer uren je inkoopt hoe voordeliger je uit bent.

Strippen-
kaarten.

2 uur

120 € 60 / uur

Tegoed van 2 uur voor alle werkzaamheden

5 uur

275 € 55 / uur

Tegoed van 5 uur voor alle werkzaamheden

10 uur

500 € 50 / uur

Tegoed van 10 uur voor alle werkzaamheden

Inzetbaar voor alle diensten
Korting € 10 korting € 50 korting € 150 korting
Geldig 1 jaar 1 jaar 1 jaar
Frequentie opties Eenmalig / Maandelijks Eenmalig / Maandelijks Eenmalig / Maandelijks

Veelgestelde vragen.

Een strippenkaart biedt diverse voordelen; Je koopt met de strippenkaart gewoon in één keer een aantal uren in en vervolgens sta ik altijd voor je klaar om je te helpen wanneer je het nodig hebt. Je krijgt sneller tot direct hulp waarbij geen offertes nodig is, hierdoor bespaart het mij en jou veel tijd en administratieve handelingen. Ik ben flexibeler inzetbaar voor advies, programmeerwerk of hulpvragen. Je zit niet vast aan een contract en er wordt per gewerkte minuut tijd geregistreerd op een transparante manier. Zo heb je meer grip op de kosten.
Je neemt voor een voordelig tarief een aantal uren support af, die in eenheden van minuten met je worden afgerekend. Je neemt de support af op het moment dat jij hier behoefte aan hebt. De tijd die verbruikt is wordt gedetailleerd gerapporteerd in een overzicht per activiteit en tijd die besteed is. Het rapporteren/loggen van activiteiten doe ik in een omgeving waarvoor je toegang krijgt. De strippenkaart blijft 12 maanden geldig en biedt je gerichte ondersteuning met extra korting op mijn reguliere tarief.
Je kunt de door jou ingekochte uren gebruiken voor vrijwel alle denkbare werkzaamheden aan je website en zijn ideaal voor kleine klusjes. Deze werkzaamheden moeten echter wel ingepland worden. Indien je structureel updates en onderhoud nodig hebt dan kun je beter kiezen voor mijn maandelijkse onderhoudspakket waarmee je voordeliger uit komt.
Je maakt eerst een betaling. Die kun je vooraf ‘op factuur’ voldoen of direct met iDEAL. Wanneer ik de betaling hebben ontvangen, kan ik binnen een week of in sommige gevallen direct voor je aan de slag.

Je kan er ook voor kiezen om een strippenkaart maandelijks automatisch in te kopen. Dit doe ik door middel van een automatisch incasso met een machtiging via iDEAL.

Strippenkaart kopen.

Vul het formulier in om direct een strippenkaart te kopen. Ik ga dan zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Ik wordt o.a. vertrouwd door.