Droomreizen naar Argentinië, Brazilië, Chili en Antarctica.

client
Pure Latin Ameria
product
Webdesign en WordPress site op maat met reizen module
Pure Latin America preview>

Projectbeschrijving.

Pure Latin America is dé reisspecialist voor geheel verzorgde unieke droomreizen door Argentinië, Brazilië, Chili en/of Antarctica. Hun streven is om reizen te organiseren die een persoonlijke verrijking teweegbrengen, het creëren van waardevolle herinneringen waar je als reiziger met veel plezier aan terugdenkt. Op opdracht van Pure Latin America mocht ik een compleet nieuw website op maat ontwerpen en ontwikkelen. Nadat het design via een ontwerptraject was goedgekeurd was ik begonnen met het bouwen van een op maat WordPress website.

Design + ontwikkeling.

Met Sketch had ik een design ontworpen in de huisstijl van Pure Latin America met componenten die bruikbaar zijn voor voor meerdere templates en pagina’s. Het design hebben we vervolgens in Invision afgestemd met enkele feedback puntjes. Het ontwerp is vanuit Sketch nauwkeurig omgezet naar een maatwerk WordPress thema met SVG’s en pictogramlettertypen waar mogelijk, voor hun scherpe, schone uiterlijk en hoge laadsnelheid. Een visueel grid zorgt voor een leuke presentatie van de reizen, hoogtepunten en blog artikelen. Dankzij het maatwerk is de beheeromgeving enorm flexibel en kunnen de landingspagina’s makkelijk geconfigureerd worden.

Optimalisaties.

Tijdens het ontwikkelen worden alle script libraries beheerd via Node.JS/NPM waardoor altijd gemakkelijk het laatste versie kan worden opgehaald (denk bijv. aan Bootstrap, Fontawesome etc.) en wordt er aan hand van ‘task runners’ met Gulp.js alle SASS en JavaScript code ‘gecompiled’ naar ‘geminified’ en ‘combined’ scripts.  Daarnaast wordt er binnen het scripts gezorgd dat afbeeldingen ‘ge-lazyload’ worden en waar mogelijk worden scripts in de footer geladen. Dit zorgt ervoor dat een minimum aantal requests wordt behouden wat het snelheid flink ten goede komt. De website is verder geheel responsive gemaakt voor mobile devices zodat hij voor elk potentiële klant te bewonderen is.

Pure Latin America case image>

Development tools.

Klantreferentie.

Gábor Margés avatar

Gábor Margés,

Director bij Pure Latin America

Brandon heeft binnen afzienbare tijd onze website grotendeels vernieuwd. Te denken valt aan: een nieuw design, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en dat alles met het doel om de conversie te verhogen. We zijn zeer tevreden over de prettige en snelle communicatie en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Ik kan een ieder aanbevelen gebruik te maken van Brandon zijn diensten.